27 Ekim 2011 Perşembe

Üçgen Yapı Projesi Orhanlı Konutlarında 80 Bin tl'ye 1+1 Daireler

Üçgen Yapı Projesi Orhanlı Konutlarında 80 Bin tl'ye 1+1 DairelerÜçgen Yapı Tarafından Orhanlıda yapımı tamamlanan orhanlı konutlarında yaşam başladı. Stüdyo dairelerin tamamı satılan projede 1+1 Daireler 80 bin liraya 2+1 ler 175 bin liraya 3+1 ler 200 bin liraya satılan projede daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Modern şehirciliğin yeni yerleşim bölgesi KURTKÖY Güvenli deprem bölgelerinden biri KURTKÖY Geleceğinize yatırım, yine KURTKÖY.

Kurtköy ve çevresi hızla gelişmeye devam ediyor. Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı ve F-1 İstanbul Park’dan sonra, Avrupa’nın en büyüğü sayılabilecek alışveriş, fuar, kongre ve eğlence merkezi VIAPORT ve yıldızlı Divan Asia Oteli de açıldı.
Pendik Marina, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Koç Lisesi de Orhanlı Konutları’nın komşuları arasında...

Çok yakında gerçekleştirilecek Marmaray Anadoluray projeleri de bu bölgeye hizmet vermeye hazırlanıyorlar.

Orhanlı Konutları’na ulaşım çok kolay:
Sabiha Gökçen Havalimanı dakika FSM Köprüsü 20 dakika, Kadıköy 15 dakika, Pendik Marina dakika.

Yüksek Mimar A. Erol Aker’in tasarladığı “Orhanlı Konutları” projemiz 28.000m2 arazi üzerinde 11 Blok, 159 daire ve sosyal tesislerinden oluşmaktadır.

İstanbul’un gökdelenlerinden bıkanlar için en fazla kat olarak inşa edilen bloklarımızda, ayrı tip daire bulunmaktadır. Her bir blok aynı tip dairelerden oluşmaktadır. Öğrenci misiniz Stüdyo dairelere bayılacaksınız. Bekar mısınız 1+1’ler tam size göre. Yeni evli 2+1’lerle ferah bir yaşam sizi bekliyor. Çocuklu aile misiniz İster 3+1, ister 4+1. Seçmekte zorlanacaksınız.

Tam size göre bir Yaşam alanı
Orhanlı Konutları ferahlığı, huzuru ve konforu ön planda tutarak tipte daire seçeneği sunuyor.

Daireler, en küçüğünden en büyüğüne kadar akılcı dizayn, mekansal çözümlerle, 54m2 ile 167m2 arasında kullanım alanlarına sahip olup, size seçiminizde geniş bir yelpaze sunuyor.

Günümüzün modasına uygun “örnek daire” iç tasarımı Filiz-Aslan Adıgüzel’in imzasını taşıyor.
Orhanlı Konutları’nın banyo ve mutfakları günümüzün modern çizgisine uygun mimariyi ve kaliteyi yansıtıyor.

Aktivitelerinize uygun Sosyal tesis
Açık yüzme havuzu, multi-fonksiyonel spor sahası (Basketbol Tenis), kapalı fitness salonu, rekreasyon üniteleri, iç ve dış çocuk oyun alanları ile Orhanlı Konutları’nda hayal ettiğiniz mutlu ve sağlıklı yaşama kavuşacaksınız.

Orhanlı Konutları, sosyal tesislerinde yer alan kapalı fitness salonunda site sakinleri ter atarken, çocuklarının da yeni arkadaşları ile hoşça vakit geçirebileceği kapalı bir oyun odası sunuyor.

Sağlıklı bir yaşam için Spor

Sağlıklı yaşam için spor vazgeçilmemesi gereken bir unsur. Yüzme havuzu sayesinde hem serinleyebilir, hem de formda kalabilirsiniz.

Havuz başında bulunan sosyal tesislerde hem misafirlerinizle, hem de yeni tanışacağınız diğer Orhanlı Konutları sakinleriyle güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Basketbol Tenis multi-fonksiyonel açık hava spor sahasında da spor yapabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz.

Takımlar kuruluyor... Tek Eksik Sizsiniz.


İletişim

Fatih Mahallesi, Ömürkent Caddesi, No: 22,
Orhanlı Konutları Sitesi, 34956, Orhanlı Tuzla İstanbul
Danışma Golf Danışmanlık Ltd. Şti. Baturalp Onan
Tel. 0216.304 00 72
Faks 0216.304 00 73

Üçgen Yapı Projesi Orhanlı Konutlarında 80 Bin tl'ye 1+1 Daireler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder