27 Ekim 2011 Perşembe

Kelebekia Premium Bayram Kampanyası 60 Ay Sıfır Faiz

Kelebekia Premium Bayram Kampanyası 60 Ay Sıfır Faiz Kelebekia Premium Bayram Kampanyası 60 Ay Sıfır Faiz 106 konuttan oluşan ve Aralık 2012'de teslim edilecek projenin yüzde 50'sinin satışı tamamlandı
Sinpaş Tarafından Sancaktepede Hayata Geçirilen Kelebekia Premium projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerinin yer aldığı Kelebekia da Fiyatlar 195 bin tl ile 506 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Bırakın kelebeğin kanatları sizi huzura taşısın...
Kelebekia Premium'da kendiniz ve aileniz için düşlediğiniz herşey gerçek olacak. Premium dünyasına adım attığınız andan itibaren günlük hayatınızın stresi ve koşuşturmacası yerini doğayla içiçe bir dinginliğe bırakacak. Projenin ortasına konumlandırılmış gölet, yürüyüş ve koşu parkuru ve açık yüzme havuzu sizi parlak renkleri ve göz alıcı peyzajıyla kucaklayacak.
Spor yapın, eğlenin, dinlenin...
Çocuklarınız güven içinde oyun alanlarında ya da çocuk havuzunda eğlenirken, siz de kendinizi Folium Club'ın 1000m²'lik dünyasının size sunduğu imkanlarla rahatlatabileceksiniz. İsterseniz enerjinizi Streetball sahasında komşularınızla yapacağınız maçlarla boşaltabileceksiniz.


Kelebekia Premium'da konutların tamamı biyolojik gölet ve peyzaj manzarasına hakim. Ayrıca göl kenarındaki seyir ve dinlenme terasları, yürüyüş ve koşu parkurları ile Kelebekia Premium, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.
.

Tel 212 310 27 00
Tel 444 19 74

Kelebekia Premium Bayram Kampanyası 60 Ay Sıfır Faiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder