28 Ekim 2011 Cuma

Bayraktar İnşaat Kurtköy Projesi Houses - Suite Yoğun İlgi

Bayraktar İnşaat Kurtköy Projesi Houses - Suite Yoğun İlgiBayraktar İnşaat dan anadolu yakasında hızla gelişen bölgelerinden kurtköyde Via Port Houses Suites Projesi yoğun ilgi göredü. Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden VIA/PORT’un da içinde bulunduğu The World of VIA/PORT kompleksinin son halkası olan konut projesi Houses Suites’de 1+1’lerin yüzde 50’si satıldı.


Üst düzey yöneticilerin ilgisi Houses Suites,Projesine yoğun oldu.
Lansmanı henüz hafta önce yapılan Houses&Suites'de 1+1 suit dairelerin yüzde 50'si satılmış durumda. Üst düzey yönetici, pilotlar ve şirket sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği projede ödeme şekilleri de satışları tetikliyor. Daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak, yüzde 25'i ise teslimde alınıyor. Geri kalan bölüm vade farksız 24 ay taksit yapılıyor.


Houses Suites, SOSYAL YAŞAM

The World Of Via/Port projesinin son halkası olan Houses Suites, gerek mimarisi gerek sosyal yaşam alanlarıyla, gerekse sunduğu ayrıcalıklı etkinlikleriyle ve konumuyla dikkatleri üzerine çekerek öne çıkıyor.

Houses &Suites’in toplam alanının yüzde 80’i özel peyzajla düzenlenmiş yeşil alana ayrıldı. Yapay göletler, yürüme alanları, süs havuzları, dinlenme yerleri, çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanları emrinize amade olacak.

Bilindiği gibi fitness sağlıklı ve formda olmak anlamına geliyor. Houses Suites, fitness center ile size bu fırsatı sunuyor.

Hafta sonlarında tenis courtta geride kalan yedi günün stresini atarken, vücudunuzu da zinde tutun. Açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla on iki ay özgürce yüzebilme lüksüne kavuşun. Eğer spordan sonra masaj iyi gelir diyorsanız Spa ve masaj merkezi de sizleri bekliyor olacak. ÖZEL REZİDANS HİZMETLERİ
Daire sahiplerinin kendilerini özel hissedeceği projede;
Concierge hizmeti, 7/24 call center, vip transfer servis hizmeti, alışveriş servisi, Gayrimenkul yatırım danışmanlığı, profesyonel sağlık danışmanlığı, ambülans hizmeti, veterinerlik danışmanlık hizmeti, teknik destek hizmeti, terzi ve lostra, kuru temizleme, 10-100 kişi arası özel davet hizmetleri ve Crowne Plaza Istanbul Asia bünyesindeki olanaklardan faydalanma gibi hizmetler sunulacaktır.


İletişim Bilgileri
Telefon 444 88 42
E-Posta info@viaporths.com
Web www.viaporths.com

Bayraktar İnşaat Kurtköy Projesi Houses - Suite Yoğun İlgi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder