28 Ekim 2011 Cuma

AĞAOĞLU ÇOK ÖZEL VİLLA PROJESİ “MY ROSEVILLE”İ

AĞAOĞLU ÇOK ÖZEL VİLLA PROJESİ “MY ROSEVILLE”İ AĞAOĞLU ÇOK ÖZEL VİLLA PROJESİ “MY ROSEVILLE

Ağaoğlu, Çekmeköy'de yapımını tamamladığı butik projesi
.
Çekmeköy'ün çam ormanlarıyla çevrili ve rakımı nedeniyle yüksek oksijen değerlerine sahip temiz ve sessiz bölgesinde 32 dönümlük arazi üzerine kurulan My Roseville, 12.395 metrekare inşaat alanına ve 4.153 metrekare konut oturum alanına sahip. Tamamı 27 villadan oluşan butik projede, villaların yerleşim planı sayesinde sakinler, suyun ve yeşil çevrenin yarattığı her türlü olanaklardan yararlanabiliyor.

My Roseville'de rekreasyon ve yeşil alana yüzde 83 pay ayrılırken, toplamda 12 bin 600 metrekare yeşil alan bulunuyor. Projenin mimari konseptinde “su ve yeşilin birlikteliğini” sağlamak amacıyla yer verilen ve villaların ortasından geçen özel şelalenin yanı sıra diğer havuzlar ve ortak açık havuzla birlikte toplam 600 metrekare de havuz alanı yer alıyor.

Projedeki 27 villanın 7'si özel havuzlu iken, villaların her birinde ayrıca 2'şer araçlık açık otoparka yer veriliyor. My Roseville'de adet açık yüzme havuzu, adet kapalı havuz, adet açık çocuk yüzme havuzuyla birlikte fitness-center ve çocuk oyun parkı bulunuyor.

Her bir villada salon, oda, banyo/duş, tuvalet, mutfak, balkon, teras, Türk hamamı, sauna, depo, çamaşır odası ve kış bahçesi bulunuyor. Tüm villaların dış cephelerinde doğal taş kaplamalar, teraslarda ise masif ve Teak ağacı yer kaplamaları yer alırken, Ağaoğlu iç dekorasyonu villa sahiplerinin zevkine bırakıyor.

Ağaoğlu My Roseville'i 15 bin gülle donattı

Her biri bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere kattan oluşan villaların toplam brüt alanı 459,04 metrekare, net alanı 394,39 metrekare. Villaların fiyatı ise (KDV hariç) milyon 550 bin dolar (USD) ile milyon 600 bin dolar (USD) arasında değişiyor.

My Roseville'in yeşil dokusu içinde ise 15 bin gül fidanı ekili olarak yer alıyor.



Doğayla İç İçe, Hayallerinizin Ötesinde

İstanbul’un en önemli merkezlerinde, İstanbul’a değer katan projelerin mimarı Ağaoğlu şimdi de Çekmeköy’de yeni bir yaşam oluşturuyor.

My Roseville, Çekmeköy’ün en özel projesi olarak hayata geçiyor.

Binlerce gülün size eşlik ettiği, doğayla baş başa kaldığınızda teknolojinin doğanın bir parçası haline geldiği, sadece size ait bir dünyada tüm beklentilerinizin karşılandığını hayal edin. Hayalinizdeki bu masalsı dünya, yaşam mimarı Ağaoğlu’nun sihirli dokunuşuyla gerçek oluyor. Ağaoğlu’nun size özel farklı dünyaları büyüleyici bir ahenkle birleştirmesiyle Çekmeköy’de yepyeni bir hayat başlıyor: My Roseville...

Artık İstanbul’un en elit bölgelerinden Çekmeköy’de hayalleriniz kadar kusursuz bir yaşam alanı var. My Roseville eksiksiz bir yaşam tarzı ve her alanda mükemmelliği arayanlar için tasarlandı. Hayattaki sınırlarını kendi belirleyenler için yaratılan My Roseville, İstanbul’daki doğal cennet Çekmeköy’ün en ayrıcalıklı projesi.

Projede California mimarisinden yola çıkılarak özgün bir mimari geliştiren Ağaoğlu, İngiliz stili peyzaj tasarımlarıyla da projenin ruhunu tamamlıyor. My Roseville’de doğa modern bir hayata kucak açıyor. Göletleriyle, şelalesiyle, havuzlarıyla ve rengarenk gül bahçeleriyle My Roseville, yeşilin ve mavinin tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığı eşsiz bir mekan.

My Roseville çok özel konuklarını ağırlamayı bekleyen butik bir villa projesi olarak standartları zorluyor. tanesi özel havuza sahip toplam 27 villasıyla kendini ayrıcalıklı hissedenler için yaratılmış elit bir dünya My Roseville. odalı ve salonlu bu muhteşem villalarda iki araçlık açık otoparktan Türk hamamı ve saunaya kadar birçok imkân mevcut.

Villanızda şehrin tüm yorucu yanlarından uzakta, doğa içinde sakin fakat bir kadar da eğlenceli günler My Roseville’in ayrıcalıklar dünyasında... My Roseville hem kendisiyle baş başa kalmak hem de bu sihirli dünyayı paylaştıkları çok özel komşularıyla yalnızlıktan uzaklaşmak isteyenlerin dünyası... Exclusive yaşamayı bilenlerin aradığı özel ve gizli dünyanın kapıları My Roseville’de aralanıyor. Yaşam mimarı Ağaoğlu, Çekmeköy’ün doğası içinde İstanbul’un en ayrıcalıklı noktasında sizi bu dünyaya davet ediyor.



My Roseville Çekmeköy

Merkez Mah. Turcan Sok. Kemerdere Mevkii Çekmeköy İstanbul
Tel: 444 777 Türkiye'nin her yerinden

AĞAOĞLU ÇOK ÖZEL VİLLA PROJESİ “MY ROSEVILLE”İ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder