28 Ekim 2011 Cuma

Gena Gayrimenkul Doğa Teras Evleri' de sonn daireler

Gena Gayrimenkul Doğa Teras Evleri' de sonn dairelerMart 2012’de sahiplerine teslim edilecek olan Doğa Teras Evleri’nde, son 20 daire ise sahiplerini bekliyor. Doğa Teras Evleri, güneş enerjisiyle aydınlattığı alanları ve terasındaki infinity havuz tasarımı ile bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor.

ENA Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Doğa Teras Evleri, Mart 2012’de sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ekim ayı itibariyle projenin yüzde70’i tamamlanırken, son 20 daire sahipleriyle buluşmayı bekliyor



Doğa Teras
Şehirden uzakta ama bir kadar da şehrin yakınında bir bölgede yaşamak isteyenlere hitap eden Doğa Teras Evleri ,A ve blok olmak üzere toplamda 63 daireden oluşuyor. Tavandan tabana cam cepheli, orman manzaralı adet 4+1 adet 3+1, 30 adet 2+1, 22 adet 1+1 ve adet stüdyo daire içeriyor. Daire metrekareleri 50-190 m2 arası olarak değişiklik göstermektedir. Bunun yanı sıra her daireye ortalama m2 depo alanı ve bir araçlık otopark yeri tahsis ediliyor. Daire içlerinde mutfak dolapları, ocak, fırın, davlumbaz, tüm döşeme kaplamalar, vitrifiye, armatür, banyo dolapları, vb. yer alıyor. Tüm apartman çevresi ve garaj girişinde güvenlik kameraları ve 24 saat güvenlik yer alıyor. Ayrıca dairelerde diafon da bulunuyor. Doğa Teras Evleri’nin Blok çatısında yer alacak olan sosyal alanda, kafe-bar ve infinity açık havuz, Blok’ta ise yaşam alanı (televizyon-kafe bölümü), fitness salonu, pilates,sauna ve yoga salonu, bay ve bayan soyunma odaları bulunuyor.

Oyun odası,fitness ,pilates,sauna,kapalı ve açık çocuk oyun parkı ve yoga salonu,bay ve bayan soyunma odaları,cafe-bar ve infinity açık havuz şeklinde gerçekleştirilecektir.

Gena Gayrimenkul Doğa Teras Evleri' de sonn daireler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder