27 Nisan 2012 Cuma

Kristalşehir'de teslimler ise 2013 yılında başlayacak.

Kristalşehir'de teslimler ise 2013 yılında başlayacak. KRİSTALŞEHİR'DE CAZİP FİYATLAR, METROBÜS VE 60 AY TAKSİT SATIŞLARI KATLADI

Gayrimenkul yatırımlarıyla büyük değer kazanan ve prim yapan Beylikdüzü'nün merkezinde konumlanan KristalŞehir'de 1.750 daire sahibini buldu. Bölgenin en hareketli noktasında konumlanan projede 60 aya varan taksitlerle ödeme dönemi başladı. Metrobüs hattının da Mayıs ayında açılacak olması projeye olan ilgiyi artırdı.
Bugüne kadar on binlerce aileyi konut sahibi yaparak inşaat sektörünün en güvenilir şirketlerinden olan İhlas Holding İnşaat Grubu, 5.000 konuttan oluşan KristalŞehir projesinde de yüksek kaliteyi ekonomik fiyata sunuyor.

Proje özelliklerine ve bölgeye kıyasla ekonomik fiyatlarla satışların devam ettiği projede 1.750 daire sahiplerini buldu. Yatırımcıların da ilgisini çeken projenin yerleşim yeri ve birçok avantajlı noktası KristalŞehir'i öne çıkarıyor.

Geniş peyzaj, spor ve sosyal alanlarına sahip KristalŞehir'de uygulanan çeşitli ödeme planlarının yanı sıra 150 bin TL'den başlayan ekonomik fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün. Yeni başlayan kampanya kapsamında ekonomik fiyatlara ek olarak 60 aya varan taksitlerle de ödeme kolaylığı sağlanıyor.

18 konut bloğu ve adet E-5 girişli rezidans kuleden oluşan KristalŞehir projesinde büyüklükleri 68,36 metrekare ile 178,88 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Şehir içi ulaşımda büyük önem taşıyan Metrobüs hattının projeye yürüme mesafesine gelmesi de projeye olan ilgiyi artırıyor. Metrobüs hattındaki çalışmaların büyük kısmının tamamlanması ve önümüzdeki ay açılacak olması KristalŞehir'e gelen talebin son dönemde daha da artmasına neden oldu.

Teslimler Başlamadan Değer Kazanmaya Başladı

Projede konutların yoğun talep gördüğünü belirten KristalŞehir Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar; “İstanbul'un en hızlı gelişen noktasında tüm gelişmelerin merkezinde konumlanıyoruz. Bu bölgenin en güzel projelerinden birini inşa ediyoruz. Her detayına kadar özenle planladığımız KristalŞehir'de bir site yaşamına dair her detayı bir arada sunuyoruz. Bir ailenin huzurla yaşayacağı yepyeni kaliteli ve güvenli bir projeye imza atıyoruz. Bu konseptteki ve kalitedeki bir projeye kıyasla çok ekonomik fiyatlarla satışa çıktık. Bugüne dek projedeki 1.750 dairenin satışını gerçekleştirdik. Şimdi de ekonomik oranlarda tuttuğumuz fiyatlarımıza ek olarak 60 aya varan taksit imkanı sunuyoruz. Alışveriş merkezlerine, okullara, fuar alanlarına, havalimanına yakın konumdaki projemizin hemen yanı başına gelen Metrobüs hattıyla da henüz teslimler başlamadan proje büyük oranda değer kazandı.” şeklinde konuştu.

Bölgenin en hareketli noktasında konumlandırılan KrisalŞehir E-5 Otoyolu üzerinde yer alıyor. İstanbul'un en büyük fuar merkezi TÜYAP'ın yanı sıra Metro, Carrefour, Migros, Real, Bauhause, Media Markt gibi büyük alışveriş merkezlerine de komşu konumda olan KristalŞehir, yapımı devam eden Metrobüs hattının da tamamlanmasıyla birlikte önemli oranda değer kazanacak. 155 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşası devam eden proje şimdiden bölgenin en önemli konut projeleri arasında yerini aldı.

Proje alanının büyük kısmının peyzaja ayrılmasıyla birlikte göletlere, koşu ve yürüyüş parkurlarına geniş yer veriliyor ve yeşille iç içe bir yaşam alanı oluşturuluyor.

KristalŞehir'in sosyal ve spor alanlarında ise 11 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 10 bin metrekarelik kapalı sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, Türk hamamı, tenis kortu ve basketbol sahası yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük markalı konut projelerinden olan Kristalşehir'de teslimler ise 2013 yılında başlayacak.

Kristalşehir'de teslimler ise 2013 yılında başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder