25 Nisan 2012 Çarşamba

Egeyapı Group’un İstanbul Anadolu Yakası’ndaki projesi İz Tower’ın satışı başlıyor.

Egeyapı Group’un İstanbul Anadolu Yakası’ndaki projesi İz Tower’ın satışı başlıyor.İz Tower’da teslimat yılbaşında
Egeyapı Group’un İstanbul Anadolu Yakası’ndaki projesi İz Tower’ın satışı başlıyor. Kartal’da yükselen İz Tower'da teslimatlar, 2013 yılbaşında gerçekleşecek.

Egeyapı Group’un İstanbul Kartal’da inşa ettiği İz Tower’da satışlara başlanıyor. Yaklaşık bin 200 metrekare arazi üzerine konumlanan ve 2013 yılbaşında teslim edilecek İz Tower; 21 kat, 163 daire ve ticari üniteden oluşuyor.

Egeyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İz Tower’ı tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştirdiklerini söyledi. Kabadayı; “İz Tower, D-100 Karayolu’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca tamamlanmak üzere olan dünyanın en büyük adalet sarayının yanı sıra, Real alışveriş merkezlerinin de hemen yanı başında. İz Tower ayrıca yakında hizmete açılacak Kartal-Kadıköy metrosuna da yürüme mesafesinde. Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 10 dakikalık mesafede bulunması sebebiyle ulaşım konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmuyor” dedi.

İz Tower’da 60 ve 65 metrekare olmak üzere iki tip 1+1’in yanı sıra 96-98 metrekareden oluşan iki tip 2+1 ve 108 m2’lik dubleks loft daireler bulunuyor. Proje; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güneşlenme terası, hamam, buhar odası, çocuk oyun alanları, 24 saat kamera güvenlik sistemi ve kapalı otopark gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Egeyapı Group’un İstanbul Anadolu Yakası’ndaki projesi İz Tower’ın satışı başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder