19 Kasım 2011 Cumartesi

Sarp Grup Ödüllü Projesi SARPHAN FİNANS PARK ın %50 si SATILDI

Sarp Grup Ödüllü Projesi SARPHAN FİNANS PARK ın %50 si SATILDI Sarp Grup Ödüllü Projesi SARPHAN FİNANS PARK'IN %50 'Sİ SATILDI Ataşehir de finans merkezinde yapılan FinansPark Projesi İstanbul'un Anadolu yakasında rezidans, ofis, otel ve dükkanları bir araya getiren Sarphan Finans Park, merkezlerini Ataşehir'e taşıyacak olan önemli devlet kurumları, finans kuruluşları ve bankalara komşu bir iş ve yaşam merkezi olarak hayata geçirilen FinansPark Projesinde 340 adet daire 123 adet ofis, adet otel ve 54 adet ticari üniteden oluşan blokta toplam 518 bağımsız bölümden oluşan finanspark ataşehir projesinin yüzde 50 si satıldı
Sarphan Finans Park Rezidans, gökyüzüne uzanan 54 katı ile girişten itibaren insanı büyüleyen tasarımı ve kat bahçeleriyle ihtişamlı görünüyor.. Her türlü ihtiyaca cevap veren, 3+1, 2+1, 1+1 ve stüdyo tipi daireler ve ayrıcalıklarıyla arzu eden herkese modern, konforlu ve seçkin bir yaşam sunuyor.

Sarp Group tarafından hayata geçirilen, 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi Ödülü sahibi proje, şık ve modern çizgilerinin yanı sıra stratejik konumuyla hem finans sektöründeki firmaların hem de rahat ve seçkin bir yaşam arayanların ilgisini çekiyor.

Ekonominin devleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Merkez Bankası, Vakıfbank ile birlikte Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Sermaye Piyasası Kurulunun İstanbul'a taşınmasıyla önemi daha da artan bölgenin tam merkezinde bulunan Sarphan Finans Park, firmaların ilgi alanına giriyor.

KAT BAHÇELERİNDE KAHVE MOLASI
Sarphan Finans Park Ofis, doğallık ve modernliği zarifçe bir araya getiren şık tasarımı ve sunduğu olanaklar ile de göze çarpıyor. Her katta bulunan ortak kullanım alanı kat bahçeler sayesinde iş hayatına doğallık ve ferahlık getirilirken, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde özel olarak tasarlanmış odalar, uzayan toplantıları keyfe dönüştürüyor. Son derece güvenli ve geniş kapasiteli otoparkı ise çalışanlara ideal bir hizmet sunuyor.

ANADOLU YAKASINA YIDIZLI OTEL
Sarphan Finans Park Otel, konuklarına İstanbul Anadolu yakasında beş yıldızlı bir konaklama fırsatı sunuyor.

Bulunduğu konum sayesinde Sabiha Gökçen Havaalanı, Atatürk Havalimanı, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine rahat ulaşım imkanı sağlayan Sarphan Finans Park Otel, çatısında bulunan helikopter pistiyle de misafirlerinin istediği yere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyor.

Otelde bulunan konferans salonu her türlü organizasyona, yer altında bulunan dört katlı otopark da konukların araçlarına ev sahipliği yapacak şekilde planlanmış. satış ofisi
Telefon: 444 733
Web: www.sarphanfinanspark.com

Sarp Grup Ödüllü Projesi SARPHAN FİNANS PARK ın %50 si SATILDI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder