18 Kasım 2011 Cuma

AR Şirketler Grubu, Beykent teki yeni projesi ARLUXIA Home Office i satışa sundu

AR Şirketler Grubu, Beykent teki yeni projesi ARLUXIA Home Office i satışa sunduAR Şirketler Grubu, ilk projesi Arista Bomonti Business'tan sonra Beykent'teki yeni projesi ARLUXIA Home Office'i satışa sundu

BOMONTİ'de hayata geçirdiği Arista Business projesiyle inşaat sektörüne adım atan AR Şirketler Grubu, ikinci projesi'ne Beykent'te başlıyor. 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirilmesi planlanan ARLUXIA Home Office'te metrekare fiyatı ise 1500 TL'den başlıyor. Proje ile ilgili bilgi veren Ar Şirketler grubu CEO'su Timuçin Yalı, Büyükçekme Gölü ve Marmara Denizi manzaralı ARLUXIA Home Office'te Arista Bomonti Business'da olduğu gibi 'ulaşılabilir maliyetine lüks' kavramı üzerine yoğunlaştıklarını belirtti. Yalı, 'ARLUXIA, kapıdan girdiğiniz andan itibaren lüks karşılama hizmetleriyle sizlere ve konuklarınıza 'prestiji' yaşatmayı hedefliyor. Mercedes serisi marka araçlarla 30 TL'ye Atatürk Havaalanı'na VIP ulaşım hizmeti, fuar ve metrobüse ring seferler, acil durumlar için ilk yardım hizmeti, ücretsiz web tasarım ve kişisel asistan hizmeti ARLUXIA'nın ayrıcalıkları arasında. Ayrıca ARLUXIA'da mülk sahibi olanlar FULLVIP Kart ayrıcalığı ile yüzde 10 indirimle akaryakıt alma ayrıcalığına sahip oluyorlar' dedi.

OFİSTE GÖL MANZARALI MASAJ
ZEMİN, kat, çatı ve bodrum kattan oluşan ARLUXIA'da 156 ofis 29 mağaza 10 restaurant fitness salonunun bulunduğunu vurgulayan Yalı, 'Projede seçkin markaların bir arada olacağı ve dünya mutfaklarından değişik lezzetler tadabileceğiniz Arluxia S-Mall, iş hayatının stresini atabileceğiniz BEY- FİT ve deniz ya da göl manzarası eşliğinde masaj yaptırabileceğiniz BEY-SPA yer alıyor' dedi.

AR Şirketler Grubu, Beykent teki yeni projesi ARLUXIA Home Office i satışa sundu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder