21 Mart 2012 Çarşamba

Avrupa Konutları Atakent 3 projesi, 18 milyon 929 bin 702 lira ciro ile şubat ayının şampiyonu oldu

Avrupa Konutları Atakent 3 projesi, 18 milyon 929 bin 702 lira ciro ile şubat ayının şampiyonu oldu 19 milyon TL ile Şubat şampiyonu
Avrupa Konutları Atakent projesi, 18 milyon 929 bin 702 lira ciro ile şubat ayının şampiyonu oldu. Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, Atakent projesi, Emlak Konut tarafından açıklanan rakamlara göre 45 satış rakamı ve 18 milyon 929 bin 702 lira ciro ile şubat ayını lider olarak kapattı.

Avrupa Konutları, bu proje ile 2011 yılını da 1.444 adet satış ve 470 milyon 835 bin 792 lira ciro birinci olarak bitirmişti.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Ocak 2011 tarihinde inşasına başlanan ve bin 300 konuttan oluşan projenin, 18 ay gibi rekor bir sürede tamamlanarak Temmuz 2012'de sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

KAMPANYA BAŞLADI

Çetinsaya, projeye özel düzenledikleri iki alternatifli kampanya ile Atakent 3'ten konut sahibi olmayı kolaylaştırdıklarını belirterek, "Kampanya dahilinde yüzde 50 peşinat veya yüzde 10 peşinat ile Atakent'in en ayrıcalıklı konut projesinde daire sahibi olmak mümkün" dedi.

Avrupa Konutları'nda, banka kredisi kullanmadan konut sahibi olmak isteyenler için de yüzde 50 peşinat ve sıfır faiz ile özel ödeme seçeneği sunduklarını ifade eden Çetinsaya, "Kefil ve banka kredisi gerektirmeyen kampanya kapsamında peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 50, haziranayında faizsiz olarak ödenecek" diye konuştu.

Çetinsaya, daha düşük peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler için de cazip ödeme planı hazırladıklarını anlatarak, sözlerine şöyle devam etti:
"Yüzde 10 peşinat ile konut sahibi yapan kampanyada, haziran ayında yüzde 15, oranında ara ödeme yapabilecekler. Ara ödemelere ekstra faiz yansıtılmıyor. Kalan yüzde 75'lik tutar içinse 120 aya kadar banka kredisi kullandırılıyor."

18 AY KOŞULSUZ DESTEK

Atakent 3'te adet açık yüzme havuzunun yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve sosyal tesis bünyesinde bulunan kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler bulunuyor.

Miiliyet'in haberine göre, 193 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine inşa edilen Atakent Projesi'nin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja, 17 bin metrekarelik kısmı göletler ve havuzlara ayrıldı. Bahçeler, göletler ve şelalelerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra projenin hemen yanında 43 bin dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor.

Mimarisinde moderniteyle geleneği buluşturan projede, Sultan II. Abdülhamit döneminde Kayseri'de inşa edilen tarihi Kayseri Saat Kulesi'nin bir benzeri de inşa ediliyor. Marmaray ile Kadıköy saat..... Kaynak :internethaber.com

Avrupa Konutları Atakent 3 projesi, 18 milyon 929 bin 702 lira ciro ile şubat ayının şampiyonu oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder