28 Aralık 2011 Çarşamba

ENTA inşaat Beylikdüzü projesi Aslan Residence 180 bin TL den Başlayan Fiyatlarla

ENTA inşaat Beylikdüzü projesi Aslan Residence 180 bin TL den Başlayan Fiyatlarla ENTA inşaat Beylikdüzü projesi Aslan Residence 180 bin TL den Başlayan Fiyatlarla ENTA inşaat tarafından beylikdüzünde hayata geçirilen Aslan Residence projesi 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri ile size farklı konut ve çeşitli konfor olanakları sunuyor.
Çağımızın modern konut anlayışı...
İstanbul’un en hızlı gelişen yüzü Beylikdüzü’nün en yeşil ve en değerli noktalarından birinde, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda renklendiren benzersiz bir Residence projesi doğuyor: Aslan Residence.
Aslan Residence, doğaya duyarlı mimari tasarım anlayışı, yüksek güvenlik standartları, modern teknolojik donanımı, kaliteli resepsiyon hizmeti, 7/24 teknik ve ev servis hizmetlerinin yanı sıra sosyal aktivite alanları ile günlük yaşamın stresinden arınmanıza yardımcı olacak, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sağlıyor.
"Hayat elinizin altında"
Aslan Residence projesi 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle sizlere farklı konutlar ve çeşitli konfor olanakları sunuyor. Ayrıca projenin dışa açılan yüzü olan ASLAN TERRACE ' da açık hava konseptine sahip özel peyzajlı sokağındaki restoranları, cafeleri ve mağazaları ile ziyaretçilerine gece gündüz keyifli anlar yaratarak hayatı sizin için kolaylaştıracak.
Residence’ımızın zemin katında bulunan cafe ve restoranlara ayrılmış koridorumuzda keyifli vakit geçirebilecek; market bölümünde evinize en yakın noktadan alışverişinizi yapabilecek ve kuru temizleme, terzi gibi günlük ihtiyaçlarınızı vakit kaybetmeden kolaylıkla karşılayabileceksiniz.

Ana bloğumuzun altında bulunan ve sadece Aslan Residence sakinlerine özel sosyal tesisimiz içindeki kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezimizde egzersiz yapma fırsatı bulacak; tv odasında sevdiklerinizle maç ve dvd izleyerek hoş vakit geçirecek; sauna, masaj ve Türk hamamımızda günün yorgunluğunu geride bırakıp dinlenme fırsatı bulacaksınız.
Otopark ve sosyal tesis alanlarımız
İstanbul'un en hızlı gelişen yüzü Beylikdüzü'nün en yeşil ve en değerli noktalarından birinde, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda renklendiren benzersiz bir Residence projesi doğuyor: Aslan Residence.
Aslan Residence, doğaya duyarlı mimari tasarım anlayışı, yüksek güvenlik standartları, modern teknolojik donanımı, kaliteli resepsiyon hizmeti, 7/24 teknik ve ev servis hizmetlerinin yanı sıra butik alışveriş ve yaşam merkezi, sosyal aktivite alanları ile günlük yaşamın stresinden arınmanıza yardımcı olacak, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sağlıyor.


Aslan Residence İletişim
Merkez Ofis
Telefon: (0212) 679 86 90 Pbx
Faks: (0212) 679 86 92


Satış Ofisi
Telefon: (0212) 854 10 30
Faks: (0212) 854 10 31 Emlak Proje Haber

ENTA inşaat Beylikdüzü projesi Aslan Residence 180 bin TL den Başlayan Fiyatlarla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder